Riksgränsen


Uppstigning 05.00. Klockan sju går tåget mot Riksgränsen där jag kommer spendera större delen av lovet. Ser fram emot mycket skidåkning, hotellfrukost och massor av chill och mys, kommer bli helt underbart! Hoppas ni får ett bra lov :-)

4 platser, 4 drömmar


Rio de janerio - brasilien, Paradisöarna - maldiverna, Safari - Kenya, africa, Canadas vildmark - canada

Här har ni dem. Mina önskeresmål. Jag är en person som älskar att resa, uppleva och som vill ut och se världen. Rio har alltid varit en dröm för mig. 2014 är det fotbolls VM i brasilien och då ska den drömmen bli sann. Finns inget annat på kartan. Safari i africa är också något av en dröm. Se alla vilda djur; elefanter, zebror, giraffer och uppleva vidderna på savannen. Och ja, canada och maldiverna, behöver jag äns säga något? Tror bilderna säger allt.

thursday, 24th


Idag har vi fått vårat efterlängtade sportlov, hela 11 dagars ledighet, känns jättebra! Ska inleda lovet med träning - intervallet väntar idag. Hade

wednesday, 23th


Ibland kommer jag på mig själv med att tänka alldeles för mycket, ibland vid helt fel tillfällen. Är en riktig dagdrömmare vars tankar är oändliga. Men det är fina tankar. Jag gillar att dagdrömma. Något annat jag gillar att göra är att träna. Nej, jag älskar det. Speciellt fotboll, och speciellt när jag är arg på något.

Jag är redo för nya utmaningar!


Ska packa väskan nu, sedan åker jag på veckans hårdaste pass: 2h cirkelträning, slangar osv. Jag är pepp! Hoppas även på lite fotboll, men ska inte ha så höga förväntningar på det, hehe. Efter träningen stannar jag i stan och sover hos elinpelin där det blir myskväll med gott framför hennes feta nya TV!

monday, 21th


Hade två lektioner på förmiddagen och sedan åkte jag hem efter lunch. Har fixat ihop ett mellanmål på paprika (goodaste jag vet!!) och ska snart kila till bussen för att åka in till stan för ett special.fotbollspass. Trots alla minusgrader ute så leverar vädret med sol och blå himmel och därför känns denna måndag så himla bra trots allt! Hade :)

Nu kom jag på mig själv, igen


ph: jag
Finemang, klockan är strax efter tolv och jag kom på mig själv sittandes med engelskan. Skulle ju ha gjort den tidigare men såklart fastnade jag som vanligt vid något annat mer intressant, idag var det wallander som var fallet. De ju lite kul dedär, hur man kommer på sig själv sittandes i sista sekund med ett skolarbete (vad som helst för övrigt) och varje gång intalar man själv att det aldrig mer ska upprepas, att man ska göra det i tid till nästa gång. Jaja, vi är ju bara människor och det är naturligt för oss.

Nej nu stänger jag av datorn, en ny vecka väntar med nya utmaningar!

sunday, 20th


Redan söndag, helgerna går så grymt fort och likaså veckorna. Snart kommer våran älskade sommar!
Ska förbereda mig lite inför engelska bokrecensionen nu, det är det absolut sista vi har innan lovet. Sedan blir det nog tv och lite fruktsallad. Hade 

Make them wonder why you're still smiling


Soliga söndagsmorgon.


Vakna tidigt imorse av att solen lyste och satte mig direkt och gjorde klart en kemiuppgift. Har även hunnit få i mig en gröttallrik och nu sitter jag och väntar på att stepin ska öppna, tänkte köra styrke och kanske kondition, vi får se helt enkelt. Klockan 2 väntar iallafall ett tvåtimmars fotbollspass, dagens höjdpunkt! Ha en bra dag :)


saturday, 19th


Åker in till stan nu och spenderar lördagskvällen med mys och födelsedagsfirande! Ha en bra kväll


today is your dayIdag fyller världens bästa elin hela 18 år - helt otroligt, GRATTIS VÄNNNEN! Du är underbar och jag älskar dig ♥

Be happy


It's time for birthday cake


Steg upp tidigt och redan befann mig på stepin vid öppningstid. Körde ett styrke/konditionspass och avslutade med bastu, grymt härligt! Har hunnit med på stan och äntlingen köpt ett par skidgoogles som jag kollat på i veckor, åh så dyra men ack så fina. Nu väntar tårtkalas och släkt. Ha en bra dag!

Fredagsmys


Gårkvällens goda. Fruktsallad på kiwi, banan, apelsin och äpple med en klick glass.

inspiration


Indonesien - del1

En första sväng bilder från Indonesien förra månaden. Har lagt in ett drös på FB redan, men tänkte lägga in några här då och då!

svala svenska sommardagar


Med en temperatur som legat kring minus 30 grader idag så får dessa bilder mig att drömma mig bort till våra svenska underbara sommardagar.

friday, 18th


Härligt med fredag. 4 skoldagar till och sen väntar ett efterlängtat lov och en äventyrlig resa, längta. Efter skolan var jag på stepin med julia och körde ett styrke/konditionspass. Ikväll blir det nog en myskväll och födelsedagsfirande av pappsen.

På tal om något helt annat, dessa benvita converse ska nog köpas in och göra mina andra fem små par sällskap. Tänk dessa till sommaren till brunbrända ben och par jeansshorts med hög midja. Åh underbara sommar!

det ska löna sig att göra något jobbigt.


Onsdag idag, vilket betyder att helgen är nära. Men därimellan väntar ett biologi prov, vilket betyder plugg. Så blir intensivplugg till 21.00, sedan tänker jag unna mig en tv kväll med blåbärsglass och bär, mums! Något annat mumsigt är att jag köpte en skjorta på second hand för 22kr idag, kap!

tuesday, 8th


0700 Step in. 0820-1330 Skola. Ävent köpt mina efterlängtade skidor och gjort bort en liten engelska uppsats.

sunday night, 6th


Min kväll i stora drag, bra trots allt.

saturday, 5th


Allting känns riktigt bra just nu. Spelat fotboll hela dagen. Igår hade jag världens bästa fredagshäng med mina favoritbrudar. Det är lördagkväll. Pepparsås och hela köret till middag. Åker bort på en myskväll ikväll. Träning imorgon. Ser framemot en läxfri vecka. Jag älskar att det är småsaker som man uppskattar och gör livet så himla bra ibland.

evening sun


bild, jag

thursday, 3th


Fick reda på att jag har sovis till 12.10 imorgon, slutar senast 13.10, lycka! Ska nu passa på att plugga lite till matteprovet imorgon. Fotbollsträning ikväll, längta

underbara vackra sommar


jag är redo. du är efterlängtad.

wednesday, 2th


Kort skoldag utan någon riktig lektion. Pluggat mindre än nödvändigt, fastnade vid internet, inte bra. Nu beger jag mig mot hallen för ett efterlängtat fotbollspass.

good summerdays


längtar efter härliga sommadagar fyllda med chill

RSS 2.0