9 september 2010


Skrev ett inlägg som tog sin egna vilja och bestämde sig för att flyga ut i rymden med en raket istället för att dyka upp här, ha kul i rymden du, sakna inte mig. Eftersom jag är sjuk så har jag inte heller någon ork att skriva om det, så det här får duga. Det duger gott och väl. Jag är less på elektroniska apparater och jag har tankar på att leva utan dom i en vecka eller nå. Skulle vara skööönt.

det blir inte bättre än såhär

De två senaste skolveckorna har jag varit en skoldag och tre lektioner på skolan (!!?!). Jag har inte tränat på samma period och nu får jag typ panik. Vill träna. Vill inte missa mer i skolan. Vill bli frisk. Nu. Precis nu. Jag tycker jag varit sjuk tillräckligt.

LILLA VM GUUUUULD!


så jäkla underbart!


It's out there


Kontraster. Canada. Behöver jag säga mer? 

lookbook


Det blev ingen skola idag heller. Två lektioner i måndags, det var det ända som jag orkade med den här veckan. Trist. Skönt med helg nu iallafall så man få tid att försöka bli frisk utan att ha ångest över vad man missar. Kan ju bli en hel del på det naturvetenskapliga programmmet men jag krigar på.


2 september 2010


första dagen med frost

I've got a tattoo


Inga förbättrningar på sjukfronten. Jo, kanske lite, dock inge vidare noterbara förbättringar. Ska fortsätta kurera mig, satsar på skola imorgon. På tal om något helt annat. Har skaffat mig en sjukt cool låtsas tattoo, gillar den skarpt! Jag och elin köpte ett paket med "barn-låtsas-tatueringar" för sisådär två år sedan, och i helgen som var så hittade jag paketet hos henne oöppnat, och då slog vi till. Barnsligt är det nya coola.

Sick of sickness


Jag sitter inlindad i en filt med mössa och halsduk på och överkonsumerar varm choklad, och inte vill min hals ge med sig. Dumma hals. Dumma förkylning. Min hals längtar nog efter te, men det alternativet har jag uteslutit eftersom jag inte är ett så stort fan av te. Så varmchoklad och glass får duga. Det duger bra. Bara min hals kan inse det. Nåja, har nog sett mer tv de här två senaste dygnen än vad jag gjort totalt under hela sommarlovet. Inte för att man ser mycket tv på sommarlovet, men iallafall.

summer meets autumn


Nystart

Fick spontant för mig att starta en ny blogg. En ny start, en ny kick. Sånt behövs verkligen ibland. 1 September 2010. Idag är början på resten av våra liv.


RSS 2.0