South africa


Om allt går igenom planerna så kommer jag befinna mig i Sydafrika bland alla vilda djur inom ett år, gaalet!


awesome tjej


Idag fyller min underbara stenk000la vän Lisa hela 18år, galet! Känns som igår när vi var ute i skogen och byggde trädkojjor och sorterade vita får från svarta får, vilka tider! Hon är iallafall väääldigt awesome ♥

thursday, 28th


Har en bra dag idag och den kommer bara bli bättre. Ska alldeles strax iväg för match, taggad!

wednesday, 27th


All life is an experiment. The more experiments you make the better.


Imorgon är en ny dag


Imorgon är början på resten av ditt liv. Vad som helst kan hända, ingenting är omöjligt och allt är upp till dig. Imorgon är det dags!

The D day


ph; jag. Omaha beach, normandie

Sitter och skriver på en historiauppsats/rapport om dagen d. Är glad för den har börjat få lite struktur och sådär. Känns ändå rätt kul att skriva om något när man själv varit på den platsen där det har hänt. Tänk att på denna strand har tusentals soldater mist sina liv. Ganska overkligt att förstå när man står där själv. Nu ska jag fortsätta att keepa up the good work va! Hade bra anyway och ha en fin kvällis!

”Det är svårt att begripa att så många människor mist sitt liv på en sådan vacker plats”  


monday, 25th


Water for elephants var jättebra! Idag är det match som gäller, borta mot alvik. Sedan är det dags att ta tag i pluggandet. Bara att stå ut, för snart har vi sommarlov!

2011, 18th july


ph; jag

2011, 18th july. This is gonna happen.

water for elephants


Kan man annat än älska vädret? 15 grader i skuggan nu såhär på kvällskvisten, hur bra?!
Iallafall, alldeles nyss kom amanda äntligen hem från linköping så nu ska hon, julia och jag bege oss till luleå och se water for elephants, hoppas den är bra!


Change


ph; jag

Change your thoughts and you change your world

48 days to freedom.



ph; jag

48 dagar till sommarlovet. 48 dagar till frihet. 48 dagar till det som kommer bli den bästa tiden i mitt liv, hittils.


Like the wind


Dessa bilder beskriver min kväll i stora drag, helt perfekt.

Hur många bra böcker kan en människa skriva? Nicholas Sparks, den killen är ju helt otroligt, och idag var det hans a walk to remember som tog oss med storm. Jättebra film (lite efter sådär)

It's like the wind. I can't see it, but I sure can feel it

friday, 22th


fina buddbyn

Efter en härlig dag så ska jag packa ner en blåbärspaj och en film i ryggsäcken, och trampa iväg på cykeln till buddbyn där jag ska spendera kvällen. Kanske får kameran följa med också. Låter bra det. Eller nej, låter super! Hade bra och ha en grymm kväll, pusss.

thursday, 21th



Ligger i sängen. Benen mina värker och kinderna bränner, precis som det ska kännas efter en vårdag i backen, och härligt känns det! Så nu vill jag bara säga till er att ni borde passa på att vara ute under lovet. Finns inget bättre!

harry potter


Imorgon blir vårat välomtalade harry potter-marathon av med start 8.30, phett. Blir ett X antal timmar bänkade framför harry i streck, ett uppehåll för träning och sen fortsätter vi natten lång tills vi är klara, lite sömn på det och sen drar på skidäventyr på torsdag, kommer bli hur bra som helst det här! Älska lov. Älska planerade dagar (och spontana ofc). Älska livet. puss!


thuesday, 19th



Dagens väder har leverat med sol och blå himmel och om väderprognosen stämmer så har vi några härliga vårdagar att se framemot nu såhär lagomt lägligt till påsk, underbart! Dagen har spenderats ute på landet med en fin än. Suttit ute i solen och gjort pannkakor som blev misslyckade men sjukt goda! Nu ska jag bege mig mot arenan för träning, puss!

monday, 18th

Beger mig mot staden nu för ett häng med en bra en. Sedan beger vi oss mot arenan där det är ett derby väntar. Vinst som gäller!

courage


ph: jag

Man måste våga för att kunna utvecklas.  Man måste våga möta sina rädslor för att slutligen kunna vinna över dem. Man måste våga tappa fotfästet för en stund för att kunna lära sig nya saker. Man måste våga för att vinna. Våga.

Idag vågade jag.

fotboll, 17th


Hemma från tre härliga fotbollsdagar med ett underbart gäng. Trots omständigheterna som gjort att jag inte kunnat lira fullt ut och så har jag haft så fruktansvärt kul, och det är tack till alla tjejer i vårat lag! Bästa helgen på länge, helt klart. Avslutade även denna fotbollshelg på bästa sätt med att se BBKs premiär med samma tjejer. Mer sånt här i livet, ja. Kommer bli en bra säsong det här, det vet jag, och äventyret forstätter redan imorgon!


Dreams


ph: jag

I like the dreams of the future better than the history of the past.

thursday, 14th


Hejsan! Dagen bjuder på strålande vårväder och allt känns underbart. Har hunnit shoppa lite, hälsat på en fin vän och varit i skolan. Nu ska jag äta lasagne (för er som vill veta) och sen är det dags för träning. Förresten så tror jag att jag har påsklov nu, eller jag har nog det, haha. Imorn är det fotboll som gäller hela dagen iallafall, och även resten av helgen. Kan nog inte bli en bättre start på lovet!

wednesday, 13th


Sitter ensam hemma med kissen. Snart kommer min syster hem och då ska vi sätta oss i bilen, slå på bra musik och köra till luleå. Ska hämta hem mami som varit i barcelona och chillerat. Blir nog ett fint återseende. Skönt att lämna huset för första gången den här veckan. Annars då? Jodå, dagen har varit bra den. Har ätit fruktsallad och pluggat. Sitter även och kollar på lite konsertbiljetter för sommaren, Stockholm, ja kanske blir det av, kanske inte. Drömma kan man ju i vart fall, och ibland slår ju drömmar in. Hur som helst, hoppas ni får en fin kvällis hade och glöm inte bort att vara glad, pusss 

beyond fear


ph; jag. frankrike

The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead.

angelicablick


angelicablick

Älskar tjejens stil, så himla skön och egen. Ren inspiration.
Trots att jag varit sjuk idag så har dagen varit ganska fin. Fått pannkakor till middag och nu är papi och hyr film och handlar frukt till mig. Glad tjej. Har även varit snäll och hjälpt sifo idag med att svara på deras 40-sidiga undersökningsformulär. Jobbigt, men helt klart en värt biobiljett! Nu kom papi hem, pusss


Mitt smultronställe







Gullholmen, västkusten utanför Göteborg.

En av mina absoluta favoritställen i Sverige är Gullholmen. En lagomt stor ö med mysiga trånga gator och täta hus, men även med vidgade vyer och vackert naturlandskap. Älskar kombinationen. Inga bilar. Massa segelbåtar och fiskebodar. Älskar att sitta på bryggan och fånga krabbor. Att promenera längs dom mysiga gatorna. Det är en dröm, en svensk dröm.

sunday, 10th


Sommarjobb - check
Rensat garderober och städat - check
Övningskört - check
Nu väntar plugg, middag och söndagsmys. Åkt på en förkylning också, inte kul.

Mina senaste inköp




I helgen har jag hunnit med en sväng till grannstaden med en underbar vän. Fick med dessa saker hem, nöjd tjej. Hatten kommer användas flitigt i sommar.

wednesday, 6th


bjussar på en sommarbild en sånhär onsdagskväll i april

Är nyss hemkommen från arenan där jag kollat lite på vår träning och sett BBK spela. Nu ska jag bädda ner mig under en filt och inta soffläge framför TV, helt okej va. Kan inte låta bli att ägna en tanke på sommaren också, fina sommar, iår kommer du bli extra bra. Det vet jag. Nåja, pusss

saturday, 2th


Lördag idag, finemang.
Fick agera målvakt under dagens match mot assi div2, hehe.
Ikväll blir det bowling och middag i stan, kul!
Imorn är det dags för ny match, DM-match hemma mot kiruna, TAGGG
Ps. kvalité är alltid bättre än kvantite, så sant!

RSS 2.0