träning


En malin på äventyr

Har kommit igång med träningen på riktigt nu efter min skada vilket känns jättebra och motivationen är högre än någonsin. Har kört rätt intensivt nu de fyra senaste dagarna:
- En fotbollsmatch
- 2 gympass på stepin 40-45min
- 3 löpningspass (40 min, 1 mil vardera) = 120min, 3 mil löpning. 
Ikväll blir det filmmys med Amanda. Imorgon väntar jobb och sedan på kvällen lämnar jag sverige för nya äventyr!


som jag hade dig förut


En bild från gårkvällen, en fin sådan.
Idag har jag jobbat och spelat match. Skön känsla att vända matchen och ta ner våra moståndare på jorden, det behövdes. Morgondagen kommer nog mest troligt att bestå av jobb, träning och derby, om jag nu hinner. Ha de fint!

sommardrömmar


Hej där! sommarlov och allting rullar på. De senaste veckorna har varit fyllda med jobb, fotboll och en massa roligheter. Jag njuter av livet. Igår var det midsommarafton, som spenderades i Ryssbält - väldig lyckad kväll!

Just nu sitter jag på altan, spotify bjuder på musik och snart ska jag iväg på middag. Sen senare ikväll trampar jag iväg mot stan för att umgås med en fin vän. Älska sommarlov och all frihet som erbjuds!

asteroiden astrid


Imorgon är det dagen före skolavslutningen. Sista skoldagen i tvåan och jag har två redovisningar. Imorgon släpper jag alla måsten, skippar den traditionella powerpointen och gör en skojig grej av det. Imorgon är jag asteroiden Astrid och imorgon ska jag ha kul!

breakfast


Avnjutit en god frukost ute i solen efter ett tidigt träningspass på step in. Nu väntar en blå himmel på mig därute!


tusen gånger starkare


Härifrån, från den här punkten jag står nu, går vägarna. Alla vägar som leder till nya vägar. Härifrån, där jag är nu, kan jag nå hela världen. Jag kan gå vart jag vill. Ah, det kan jag. Jag ska bli tusen gånger starkare

Jag är glad


4 från idag

Helt underbart väder. Sverige leder med 3-0. Dagens prov - check. Träffat alla härliga fotbollstjejer igen. Ledig imorgon. Fotbollsskorna på för första gången på länge. Vädret gör det omöjligt att vara annat än glad, så jag är glad, trots allt.

monday, 6th


Nationaldagen till ära har jag spenderat med plugg. Fint väder iallafall! Imorgon har jag ett prov och en redovisning. Inte nog med det så är det mest troligt det svåraste och mest viktiga provet hittils och även den mest klurigaste redovisningen denna termin. På samma dag. Men sen är det över! Eller näh förresten, jag har ju redovisning på torsdag också. Men sen är det över och jag tänker se till att göra det bästa av morgondagen så att jag kan gå på lov med flaggan i topp.

något nytt


Köpt två nya jumpsuits? byxdressar? ja kalla dem vad ni vill och här är iallafall en av dem!

världen är fin


Trotsa gårdagens storm och kvällen bjöd på ett skönt häng! Världen är fin om man tittar extra noga.

efterlängtat


Dessa fina blev bland annat mina igår under dagens besök i luleå. Benvita och mycket efterlängtade.

En början, en början på något nytt


Började dagen i luleå. Avslutade dagen i solnedgången uppe på ett berg. Kvällsfika och fint umgänge. Älskar dagar som bjuder på spontana häng, och sommaren har bara början.

en massa tankar bara


ph; jag. philippines
Kan inte sova, misslyckades med att sova. Alla tankar håller mig vaken. Tänkte försöka skriva av mig något, men misslyckas nog med det också. Jag skulle egentligen in tänka så mycket, du sa ju det, men jag misslyckades med det också. Om fyra veckor sitter jag på ett flygplan påväg långt härifrån, bort från alla misslyckanden och påväg mot något nytt, mot något som jag ska lyckas med.

wednesday, 1th


Min dag i bilder.
Kortfattat: underbar dag

vardagsmat


Min mobil hänger med på allt och här är lite från de senaste dagarna. Förresten, kolla bilden längst ned till vänster, vi har fått en ny asfalterad gångstig och den är great! Nämen den är jättefin faktiskt, och den ser sjukt cool ut när det har regnat. Är jättestolt över den. Asfalterarna gjorde ett bra jobb, tummen upp för dom! Känner att det har gått för långt när jag pratar om hur bra en asfalterad väg är, men, det är bara så!

RSS 2.0