Stronger


What doesnt kill you makes you stronger. True story på det.

tisdagen den tjugofemte


Tisdag. Veckorna rullar på och ett höstlov ligger snart framför oss. 
Gick hem tidigare från skolan idag, skulle egentligen slutat 16.35. Har spenderat eftermiddagen med att se på Sex and the city 2 och oth. Nu väntar jag på att klockan ska slå nio aå att desperate housewifes ska börja. Take care!

Lost


Besviken. Vilsen. Rädd

Svart, vit och allting där imellan


Svart, vit och allting där i mellan. Så ser världen ut om det är så man väljer att se den. Eller så struntar man i det och går sin egna väg. Utanför banorna. Utanför färgerna. Du är unik.

Mitt


Min ryggsäck och min hatt. Fina båda två

Vinkade av en vän


Vinkade av en vän och stod ensam kvar på perrongen.

saturday, 22th


Avrundar denna lördag med övningskörning och häng i bodsvedjan med ett bra gäng. Ha en bra kväll gott folk!

en annan del av europa
Tänkte att jag kunde dela med mig av ett par opublicerade bilder från sommarens resa. Som den fotointresserade människa jag är så har jag nog bara publicerat toppen av isberget av alla tusentals resebilder som finns lagrade på min dator från några av världens hörn. Den som rotade igenom min dator skulle nog få en chock. Stackars människa.

Lyckan


Lyckan att få sova ut tills man vaknar av sig själv, och inte av en ilsken väckarklocka.
Lyckan att få titta ut genom fönsret när man vaknat och se att det snöar, och att marken har färgats vit.
Lyckan när årets första snö har fallit kan inte beskrivas. Men plötsligt känns det som om man blev ett litet barn på nytt.
Underbara känsla.

glädjas


När man inser att man kan glädjas åt vad man har, istället för att ägna tid och energi på att vara vad man inte har. Bara att glädjas åt det där lilla extra. Det är då livet blir snäppet enklare, och roligare. Det är det som skiljer en bra dag från en lite sämre sådan. Livet blir det man gör det till. Det blir faktiskt inte enklare än så. Puss!


thursday, 20th


Hi people. Torsdag. Dagen till ära har jag spenderat med ett besök i luleå, sett film, bakat till klassen, myst, lagat middag och tränat på stepin. Zumba stod för dagens träning tillsammans med bettynetty och elin. Zumba är verkligen min grej, haha eller? Men kul är det iallafall. Bra dag som avslutas med mys framför teven. Hihi hejs!

inga ord.
nämen kolla


Nej men kolla hon uppdaterar! Ja det är faktiskt sant. Tänkte faktiskt blir bättre det, på att uppdatera alltså. Ge det ett försök iallafall så får vi se vad det blir av det! Lovar inget. Hehe. Nänu ska jag snart bege mig på stepin för ACTIVIO och bastu, helt ok kväll!

bara något att titta på


5 oktober


Dags för förändring. Tar mig i kragen på riktigt nu, med start imorgon. 5 oktober.

tuesday, 4th


Acceptera dina känslor hur de än ser ut. De vill lära dig något.

RSS 2.0