Jag vill se hela världen


Jag vill se hela världen. Från land till land, stad till stad, kultur till kultur. Från den punkt jag står nu, kan jag nå hela världen genom alla vägar. Vägar som leder till nya vägar. Hela världen väntar på mig därute, och snart, ja snart, då är jag redo.

tummen upp


Tummen upp för denna helg. Tummen upp för underbara vänner. Tummen upp för människor som vågar vara sig själv, och vågar visa känslor. Tummen upp för mitt fotbollslag. Tummen upp för att idag är början på resten av våra liv.

lördag. lördag. lördag


Lördag. Har varit och kolla in nya familjemedlemmen idag. Söt. Nu ska jag snart bege mig till luleå för fotbollsavslutning. Sen senare ikväll blir det nog häng med en fin igen! Hihi hejdå.

vuxenpoäng och mysigheter


Tagit mig i kragen och gjort två ärenden. Vuxenpoäng till mig. Nu återstår det att se om det kommer ut något bra av det här, hoppas på det bästa! Unnar mig därför en myskväll i stan med en fin en. Ha en bra fredag!


now&later


Nu: pn. Sen: stepin!


rain and other things


Regn är höst. Höst är mys.
Idag har vi provat ut studenthatten och pratat lite om destination för studentresa. Jag ingår tydligen i nästa generation studenter och jag kan knappt inse det själv. Jag? Studenten? Det är ju bara vuxna människor som tar studenten! Haha, Jag är inte mentalt förberedd som jag säger det. Tur att det finns en hel del tid kvar så jag får smälta detta. Men som dom säger, tiden går fort.

Bara några tankar


photo; jag

När allting är ologiskt. När man inte förstår varför allt ska vara så komplicerat. När man måste göra något som man egentligen inte vill. När man bara vill uttrycka allt man känner, och någonsin kännt. När man bara vill skrika ut allt som finns inombords. När tankarna bara är fyllda av ånger och minnen. Fina minnen. När man känner sig ensam. När hela världen snurrar runt sin egen axel medan man själv står kvar, stilla. När man verkligen saknar någon.


fint


manila, philippines
Två lektioner idag och sluta innan lunch. Känns som om jag har för lite lektioner för att gå Natur. Känns som att helgen alltid småstartar redan efter tisdagens lektioner. Två lektioner på onsdagar. Två lektioner på torsdagar. Fredagar är fredagar liksom, oavsett hur många lektioner skoldagen bjuder på. Ganska fint.

Nu måste jag ta tag i lite skolarbete, sedan ska jag på stepin för möte med min PT. Efter det blir det bodypump, styrke och en fotbollsträning på det. Fint, hejdå.


tuesday, 20th


Motivation. Motivation. Motivation. Äntligen är du påväg. Påväg för att stanna.

Krugerparken, Sydafrika.


Hittade denna video av nyfikenhet, inspelad under ett safari i Sydafrikas största nationalpark, Krugerparken. Så oerhört häftigt att en vanlig turst fått denna incident inspelad på film. Jag är helt fascinerad.

en måndag i september


Måndag. Ikväll har jag varit på bio med min fina amanda. Friends with benefits på bioduken, helt klart sevärd.

tomma tankar


North Bali


ricefield - Lovina, North Bali, Indonesia.

Vackra vackra Bali. En underbar ö som är värd att besöka. Har märkt att jag inte publicerat så många bilder från de två senaste resorna som jag gjort i år så kommer nog upp några fler bilder så småningom.

12th, monday


Skola till 16.35. Intervaller och skojsig träning i trånkan. Övningskört stadskörning. Fruktsallad & Idol. Ja det är väl så min måndag har sett ut i stora drag. Om vi ska gå in lite närmare så har vi på fotografisk bild fått lära oss hur vi ska hantera filmen i mörkerrum och hur man jobbar i mörkerrum. Fotografisk bild är verkligen en kurs för mig! Nu blir det att kolla igenom morgondagens matteavsnitt och sedan sova. Skola till 16.35 imorgon!

söndag utan söndagsångest


Söndag idag. Vanligtvis brukar söndag vara en dag fylld av ångest, ångest för att en hel skolvecka ligger bakom hörnet. Men den här söndagen har varit hel okej faktiskt. En seger mot lira, en långprommis, bakat en kaka och sett på idol. Nu spelas skön musik i mina öron och jag ska ta tag i lite skolarbete.


fotografi


Ett dagsfärskt fotografi.

lost


Att inte vara närvarande.

RSS 2.0