fina fredag


Tack kära fredag för att du äntligen är här. Du har varit saknad och jag lovar att jag ska ta hand om dig och göra till så fin som möjligt. Jag ska iallafall göra mitt bästa genom att försöka. Åh lilla fredag, glöm aldrig att jag alltid kommer gilla dig mer än lördag av den enkla anledningen att du alltid har en lördag dagen efter dig. Fina fredag ♥

drömmer mig bort till varmare breddgrader


Att komma iväg från skolan strax före 6 på kvällen och ut i snöstorm får en att drömma sig bort lite. Drömmer mig bort till varmare breddgrader.

thuesday 9th


Varit i skolan idag. Efteråt så har jag hunnit med ett träningspass på stepin med julia. Resten av kvällen blir en myskväll bänkad framför teven och lite engelska bok läsning, skön kväll!


Det här går fint


Har varit och köpt denna fjällräven ovan idag, så nu kommer jag garanterat klara mig från att frysa under denna kalla vinter som ligger framför oss. Lägligt med tanke på att dagens temperatur faktiskt legat kring -15. Annars då, jo idag har jag varit på Luleå universitet och pluggat ett litet tag. Har även hunnit träna på step in. Nyss har jag tryckt mig en tallrik gröt, ska säga att det var riktigt riktigt gott, höhö! Nu ska jag alldeles strax sova och det borde ni också, hade bäst så länge.


för vi har världen framför oss


Klart man blir glad och varm i kroppen när vet att en hel vinter och skidsäsong ligger framför en. Himlen är klarblå och solen strålar skiner, pudersnö som ligger som ett tunt lager över backen från nattens snöfall. Ett gäng vänner och en matsäck. TÄNK ER, låter det inte ganska underbart ändå? Jag fantiserar om verklighet.

söndagsmys


Som väntat var dagens fotbollsträning grymt kul, värmde upp och spelade hela 2-timmarspasset. Så nu är det en lagomt mör tjej som snart ska bege sig mot buddbyn för att se MTV EMA galan, blir mys. Ha en fin kväll hörni!

Idag är det ingen vanlig dag.


Efter att ha uppehåll i en månad efter troligtvis den bästa höstsäsongen vi gjort så drar fotbollen igång igen den här snöigt vita härliga söndagen. Så klart det är lite blandade känslor för att se vem som kommer träna men det är ingen tvekan om att ska bli ruskigt kul. Det vet jag. Fotboll är inte annat än kul. Glad cheeey

living the life


Det vräker ner snö ute. Marken har färgats vit. Jag kan inte slute le. Snö måste vara bland det mysigaste som finns, helt klart. Jag tar vara på nuet. På varje sekund. Det är det bästa man kan göra; att bara leva i nuet och göra det till det bästa möjliga. Jag älskar livet, och nu ska jag ut och leva det. Take care so long!

fredagsmys


Väldigt skönt med en sovmorgon idag, det behövdes kan jag ju då säga. Sovmorgon och lov går ju ihop som handen i handsken. Idag är det fredag och det ser ut att bli en bra sådan; ska bege mig till luleå och där ska jag möta upp en sjukt fin tjej och sedan ska vi bara shoppa och ha det gött! Sen avslutar vi kvällen med att gå på bio, den här gången är det Saw 3D som väntar. Ska bli kul, eller ja vad ska man säga, kanske mer läskigt, nääe det ska bli kul.. och läskigt! Aja i vilket fall som helst, take care dudes.

För att jag är jag och du är du


RSS 2.0