just freedom


vi är en del av något stort

oliver och gänget


Såg denna gamla goda disneyklassiker tillsammans med två fina brudar idag och såklart har denna goding till låt satt säg på hjärnan, nostalgi på hög nivå!

för vi kommer aldrig bli som ni


bjöd på uppladdningsmiddag innan gårdagens match 

Goddag världen! Ligger i sängen och har precis sett klart filmen bad teacher. Elin ligger bredvid mig och sover, hon är söt hon. Idag klev vi upp klockan 5, cyklade från stan till björns för att fiska. Hade ingen mask så det gick som det gick. Sedan for vi tillbaka hit och gjorde en grymmt god våffelfrukost! Nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

mer än bara en telefon


Min fina kompis som hängt med mig till andra sidan jorden. Vi firade 1 år tillsammans förra månaden. Du är bra ♥

betydelse


För egentligen spelar allt ingen roll. Fast så gör allt det iallafall.

en dag då jag chillerar


Idag har varit en såndär riktig slappdag. En såndär dag då man bara vill ligga i sängen, göra ingenting och slippa alla måsten, utan att ha dåligt samvete. Så idag bytte jag ut vattenmelonen mot sängen, boken byttes ut av datorn och tv6play och vattnet ersattes av vatten och lite mjölk såklart. Alla är värda en sådan dag, någongång. Det behövs. Nu är jag utvilad och ser framemot en träning i trånkan!

några tankar bara


Att leva med tanken om man verkligen gjorde rätt val. När världen gör allt för att visa att du just nu kunnat haft kvar någon på sätt och vis, men ändå inte, någon som betydde något. När man bara vill riva ner allt det man byggt upp. När man inte längre förstår varför och när man håller på att tappa bort säg själv i sina egna tankar. När man bortser från allt som är sagt och inte längre bryr dig om det. Det är när dom tankarna kommer som man bara ska fortsätta och blicka framåt. Mot något som kan bli mycket bättre.

en måndag i augusti


Dagen fin som den varit har spenderats i vår grannstad med jeanette, elin och petra. Fick med mig lite småsaker hem, nöjd! Sedan måste jag även passa på att nämna den fantastiskt goda middagen som bjöds hos elins place innan träningen, helt gudomliga köttbullar i en perfekt sås och potatis. Ni förstår att det måste varit väldigt gott eftersom att jag nu har svårt att sluta skriva om den middagen, men iallafall - riktigt gott! Träningen gick bra och har även passat på att övningsköra en bra stund.

a new chapter


monday, 8th august. a new chapter

RSS 2.0